Hemcinslerimizde Sevmediğimiz 10 Davranış

Çarşamba, Ocak 21, 2015 Unknown 1 Comments


Başlıktan da anlayacağınız gibi hemcinslerimizden şikayetçiyiz. Bazı davranışların feminen görselliğini, bazılarının ise asabımızı bozduğunu fark ettik. Aşağıda sıralayacağım davranışları kız arkadaşlarıma sorarak hazırladım. Bakalım trip atmanın bile faydasız olduğu davranışlar nelermiş;




  1.   Erkek arkadaşınızla dışarı çıktınız keyfiniz yerinizde ama çantanız sizin aksesuarınız değil erkek arkadaşınızın aksesuarı olmuş. Kadınlar şu çantalarınızı siz taşıyın adamlar taşısın diye mi alıyorsunuz? Dışarıdan bakıldığında görüntü hiç hoş değil. 
  2.   “Yaaaa öyleee miğğğ demiiiyşş ayyy yazıığğğkkk tatlişkoooğğ yaaağ” şeklinde yuvarlayarak  kelimelerin ağızdan dökülmesini zorlaştıracak şekilde konuşmazsak nasıl olur sizce? 
  3. Çok mu efkarlısınız ve dışarıda arkadaşlarınızla bunu dağıtmak istediniz fakat ağızla içme kavramı karıştı. Kendinde olmayan alkollü kadın. Keşke kendinize dur deyip gecenin tadını çıkartmaya çalışsanız. (Not: İçmeyin demiyorum mekanın deposunu eritmeye çalışmayın diyorum. :))
  4. Yolda yürüyorsunuz yanınızdan hemcinsleriniz geçiyor. Saç telinizden ayak ucunuza kadar hiç gözünü bile kırpmadan süzülmek. Aslında röntgeninizin çekilmesi daha uygun olur. Hani karşında ki rahatsız olur mu? Biraz daha fark edilmeden mi baksam düşüncesi hiç yok gerçekten çok rahatsız edici. (sadece yolda yürürken yaşamazsınız yeni tanışılan kız arkadaşların da yaptığı çok bilinir.)
  5.      Gelelim kimsenin küçük akıl oyunlarını yemediği ama hoşgördüğü maddeye. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızla yolda karşılaştınız ve müthiş samimiyetsiz, bol iltifatlı, bol yalanlı sohbete geçtiniz. Örnek mi
    -Ay canım seni çoooğğğk özledimmm muhakkak bir gün görüşeeliiğğmm taam mı? Analatacaklarım var heee!!! bu arada çook güzeelleeeşmişsssiiin of yani nerdeeğ yaptırdın saaaçınıı
    (Hemen arkasından telefon açılır)
    - Aşkooo kimi gördüm biliyor musun? Böğyle saçı başı dağılmış duruyordu sosyal medyada ki fotoğraflarla hiç alakası yok kesin fotolarla oynuyordur. Bir daha karşılaşmam umarım  salak görüşelim deyince de “tabi güzel olur” dediiiğğğ
    Lütfen salak yerine koymayın çok belli
    ediyorsunuz çünkü (Hani şu "sessizliğim asaletimdendir" cümlesini dolduran durumlardır.)
  6. Hemcinslerim maşallah hırslıdır. Kariyer konusunda zaten Türkiye'de yaşıyorsanız hep daha fazla çabalamanız lazım. Buna lafım yok. Fakat Kadına ünvan vermeyeceksin. Annneeeem içinden ne çıkıyor. Yetkili olunca eski karakterine ne oldu senin? kısacası demem o ki kadın yetkiyi alınca anlaşması zor oluyor.
  7.  Yürürken sigara içen ve küfür etmeyi günlük konuşmasından eksik etmeyen kadın.
  8. Yeni moda olan davranış ise; tektaş sahipleri nedense kendi yüzükleri ile bütün yüzükleri karşılaştırıp eğer karşı tarafın karatı büyükse içerlenip, taşın rengi mi düşük araştırmalarına başlamaları eğer karşı tarafın karatı küçük ise eyvah derhal kaçın oradan. Evlilik teklifi yüzüğünü hiç bu kadar yakından göremezsiniz. Bir anda anlatım diline el kol hareketleri eklenmeye başlanıyor. 
  9.  Sürekli kendilerini eve kadar bırakmayı talep edip, külkedisi ağzı yapanlar “ay ben hiç bu saate kalmam” “ayy ben hiç gezmem” şeklinde ifadeler biraz iyi niyet suistimali mi seziyorum.
  10.  Veee son madde gerçekten bu madde için ayrıca yazı yazacağım çünkü herkesin şikayetçi olduğu konu TUVALET KULLANIMI L Kadın olarak daha temiz kullanmamız gerekirken yalan yok çok kötü kullanıyoruz. Hele konser gibi etkinlikler de bu zirveye çıkıyor. Ayrıca çok uzun kalan kadınlar dışarıda bekleyenlere acımıyor musunuz? 
Sözün kısası “şanslı olsaydık erkek doğardık” diyeceğim. Ama o kadar alışverişi kim yapıp ekonomiye can verecekti diye düşünmeden kendimi alıkoyamadım.

Umarım yazımdan keyif almışsınızdır. Bir sonraki denemem de görüşmek üzere esen kalın !!!







1 yorum: