Yazın Tercih Edilecek Olan Saç Aksesuarlarına Baktım.

Çarşamba, Mayıs 06, 2015 Unknown 0 Comments


Saç aksesuarı sever misiniz?
Ben yazın çok takarım. Eminim sizde yazın sıcağında saçınızı toplamaya ihtiyaç duyuyorsunuzdur. Yaza yaklaşmışken biraz trend olan saç aksesuarları hakkında konuşalım ki saçımız modaya uygun gözüksün.

Çiçekli bantlar üzerinizde bahar esintisini yoğun olarak hissedeceğiniz aksesuarlardandır. Küçük çiçek desenliler size romantik bir hava katabilir. Büyük çiçekli modeller ise size hem havalı hem de iddialı bir romantik olduğunuzu söyleyecektir. Bu model aksesuarları sadece günlük kullanım olarak değil abiye kıyafetlerle kullanabilirsiniz. Ya da romantik gelin imajı vermek isteyenlerde tercih edebilir. Tabii materyallerini giyeceğiniz kumaşa uygun seçmeniz gerekiyor.


Kocaman kurdeleler kabartılmış yoğun saçlarla çok eğlenceli gözükebilirsiniz. Gündüz sokakta pek alışagelmiş olmasa da eğlenceli bir parti için veya plajda dikkat çekici bir görünüm yaratılabilinir. Desenli kumaşlardan olanları kullanın pişman olmayacaksınız.

Bandana veya eşarp en sevdiğim aksesuarlardan biridir. Bağlama şeklinize göre farklı stiller yaratabilirsiniz. Böylelikle 40’ların modasını günümüzde yaşatabileceğiniz modelleri uygulayabilirsiniz. Yazın plajda veya gündüz kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olabilirler. Desenli kumaşlarla kendinize ayrı hava katın. Vintage görüntüden hoşlananların hoşuna giden saç aksesuarıdır.

Saçın zarif dostu tarak. Eskiden annelerimiz yapardı. Bir topuz üzerine hareket versin diye tarak kondururlardı. O basit topuz olurdu size tablo. Saatlerce bakabilirdim herhalde. Saçınızın belli bir yerine hareket katması için kondurulan taraklar çok elegant ve temiz bir görünüm sağlayacaktır. Bence yaz akşamlarında bir yemeğe giderseniz denemelisiniz. Üzerinizdeki bakışlar bile değişebilir o kadar iddialıyım olmadı ben bakarım.

Golden renkli tokaları benden duymuş olmayın ama öyle böyle moda olmayacak bence hemen bir kaç tane edinin. Sade ama şık olmak isterseniz bu takı tam size göre. Yalnız moda diye büyük olanını tercih etmeyin. Küçük ve zarif olanları moda. Yazın saçınızda denizle alakalı motiflerin bulunduğu golden renkli toka hayal edin. Ve şimdiden aramaya başlayın. 

0 yorum: