Renkli ve bol desenli olsun model ne olursa olsun.

Salı, Mayıs 12, 2015 Unknown 0 Comments


Yaza hazırlık serime "mayo mu alsam yoksa bikini mi alsam?” diye kendime sormadan edemediğim soruyla devam etmek istedim.  Bu seneki modellerin hepsi birbirinden güzel. Rengarenk ve farklı modeller ile hangisini alacağınızı şaşıracaksınız.



Farklı dekolte peşinde koşanlar. Vücudunu yaza hazırlayanlar. Plajda adeta victoria’s secret mankeni gibi gözükeceğim diyenler. Mayo veya Bikini de kesikler moda. Kesik ne demek diyenlere hemen örnek vereyim. Abiyelerden hatırlayacağımız üzere karın bölgesinde yuvarlak kesikler, göğüs bölgesinde küçük pencereler, ip detayları gibi bol hareket katacak kullanımı cesaret isteyen modelleri çokça göreceğiz. Bu modelde merak ettiğim güneş yanıkları…

Tül, file veya örgü detaylı halter kesimli bikiniler üçgen bikinilerin tahtını sallayacak gibi.  Yazın aksesuar takmanıza bile gerek kalmayacağa benziyor. Kışın eteklerin gizemli dekoltelerini süsleyen tül bu sene bikini veya mayolarda işlemeli şekilde göreceğiz.

Fırfırlı bikinilerin görüntüsü çok eğlenceli sanki her an dans edecekmiş gibisiniz.  Mayo da ayrı bikini de ayrı hava katan yaz tercihlerden biri. Fırfırı mayonuzun veya bikininizin her yerinde tercih edebilirsiniz. Unutmamanız gereken fırfırın bulunduğu yeri normalden daha dolgun gösterecektir.

Retro tarzın ön planda olduğu bu dönemde. Yüksek belli bikinilerde ortaya çıktı. Özellikle yaza iyi hazırlanamayan hanımlar tarafından kullanılacaktır. Hem basende bulunan fazla kilonuzu kapatacak hem de bu senenin modasına ayak uyduracaksınız.

Desenler, karışık renkler içimizi açacak sanki renkleri ilk defa keşfediyormuşçasına curcunası bol mayo modelleri gözünüze çarpabilir. Tek renk bu sene yok.  Mayo alacaksanız vücudunuza ahenk katmanız için karmaşık desenleri içermiş olanları tercih edin. Biraz cıvıl cıvıl gözükmeliyiz.

Eğer bikini altları yüksek belli oluyorsa bikini üstleri neden büstiyer görünümlü olmasın. Bu sene göbeği açık bluzları çok gördük. Demek ki yeterince görmemişiz ki plaj modasına da yansımış. Bikinilerimizin üst kısımlarını uzun tutuyoruz bu sene. Plajda altınızda sadece bol tül pantolon ile rahatça dolaşılabilecek bir görünüm yakalayabilirsiniz. Az parça ile farklı görünüşler yaratmak en çok plaj çantanıza yarayacaktır.   

0 yorum: